Home Vesti Nexus 7 tablet od 100 dolara ipak dolazi?

Nexus 7 tablet od 100 dolara ipak dolazi?

by Admin

Glasine oko Nexus 7 tableta od 100 dolara su opet počele da se pojavljuju. Međutim, pre nego što počnem da pričam o glasinama, moram naglasiti da iskreno sumnjam u ove glasine, jer ima dosta čudnih stvari. Na benchmark rezultatima, osim Sony telefona koji radi na Android 5.0 OS-u (?!), pojavio se još jedan uređaj, za koji se sumnja da je Nexus 7 od 100 dolara.

Po GL Benchmark aplikaciji, pojavljuje se tablet nazvan ME172V od kompanije ASUS. Ono što kažu Benchmark rezultati, to je da 7-mo inčni tablet ima rezoluciju od 1,024 x 600 piksela, procesor od 1GHz, 1GB RAM memorije, 8GB interne memorije i bateriju kapaciteta 4,270mAh. Zbog smanjivanja cene, logično je da se smanji brzina procesora, kao i rezulucija ekrana, ali ima nekoliko čudnih stvari.

Kao prvo, tablet radi na Android 4.1.1 Jelly Bean OS-u, a ne na novoj 4.2.1 verziji. Međutim, karakteristika po kojoj sumnjam da je ova informacija tačna jeste prisustvo mesta za microSD karticu. Ako ste iole pratili vesti o Nexus uređajima, mogli ste primetiti da ni jedan do sada nije imao mesto za memorijsku karticu.

Šta vi mislite, da li je ovo jeftiniji Nexus, ili samo još jedna prevara u nizu? 🙂

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments