iTunes 11 bi trebalo danas biti dostupan

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Nestrpljivo smo čekali redizajn iTunes programa još od septembra, tj još od predstavljanja iPhone 5 uređaja. Nekoliko dana nakon tog predstavljanja, rečeno nam je da će update biti odložen do novembra. Novembar je došao, još malo prošao, a update-a na iTunes 11 još nema. Ali, po rečima The Wall Street Jurnal časopisa, taj update bi trebao doći danas, u toku dana.

Ovaj časopis je objavio reči Eddy Cue-a, višeg potpredsednika Apple kompanije za Internet softver i usluge, gde govori o raznim stvarima i gde spominje program o kojem danas pričamo – iTunes 11. A evo šta je objavljeno:

Ove nedelje, gdin Cue-a čeka test na kojem će se videti sposobnost Apple-a da prednjači u online uslugama sa novom desktop verzijom iTunes-a, koja se očekuje već u sredu.

Novi iTunes je odložen za mesec dana zbog određenih softverskih problema i delova programa koji su se morali nanovo praviti, tvrde ljudi koji su direktno vezani za softverski inženjering u Apple kompaniji.

To nije obećanje ni u kom smislu, jer objavljen tekst nije direktno potekao od Apple-a. Međutim, ovaj časopis zna da pogađa, barem što se tiče glasina o Apple kompaniji. U vreme pisanja ovog teksta, update još nije stigao, ali ću vas obavestiti čim stigne. Takođe, možete i sami proveravati na Apple stranici.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×