Home Vesti LG Optimus G dobija naslednika?

LG Optimus G dobija naslednika?

by Admin

Da bi nadmašila HTC Droid DNA telefon (iliti HTC Deluxe DLX), LG kompanija radi na nasledniku njihovog flagship telefona – Optimus G2. Originalni Optimus G telefon, koji je skoro predstavljen i od skoro se prodaje, gubi u trci sa novim Droid DNA telefonom. Zbog toga se LG odlučio na radikalan korak – Optimus G2 sa 1080p ekranom i četvorojezgarnim procesorom radnog takta 2GHz, napravljen i predstavljen samo nekoliko meseci nakon originalne verzije.

Već smo videli na jednoj slici (koju možete videti ispod) da je LG već napravio telefon sa 1080p ekranom. Koji je telefon u pitanju, nismo sigurni, ali pretpostavljamo da je naslednik LG Optimus G telefona, nazvan F240. Međutim, slika ispod možda i ne pokazuje novi flagship telefon. Naime, slika pokazuje da novi LG telefon radi na Snapdragon S4 procesoru radnog takta 1,5GHz, dok glasine govore da će Optimus G2 raditi na S4 Prime procesoru sa, već pomenutom, brzinom od 2GHz.

Naravno, LG Optimus G2 bi trebalo da ima najnoviju verziju Android platforme (Key Lime Pie), kao i LTE čip naredne generacije (sa većim brzinama).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments