Home Vesti Toshiba dodatno proširuje asortiman tablet računara

Toshiba dodatno proširuje asortiman tablet računara

by Admin

Toshiba Evropa je danas predstavila najnoviji model u sve širem segmentu tablet računara: AT300SE. Ovaj računarski uređaj na Android™ platformi veličine 25,7cm (10,1 inča) idealan je za korisnike koji žele da koriste najpopularnije karakteristike tableta bez kupovine premijum dodataka. Opremljen brzim i snažnim NVIDIA® Tegra® 3 procesorom uz veliki 16:10 displej sa širokim uglom gledanja, AT300SE zadovoljava glavne zahteve koje korisnici imaju od tableta – od gledanja video sadržaja i pretraživanja interneta do čitanja elekronskih tekstova i igranja standardnih igara. Novi Toshiba AT300SE će biti dostupan u Evropi u četvrtom kvartalu 2012. godine.

Tanak i lagan, moderan i izdržljiv

Na osnovu kvaliteta dizajna uspešnog Toshiba AT300 premijum tableta, nova SE verzija je napravljena imajući na umu svakodnevne korisnike koji vode računa o troškovima. AT300SE je lagan za nošenje. Dubine samo 10,5mm i težine 625 grama, skoro je jednako tanak i lagan kao Toshibin premijum tablet. Pored toga, moderan Precious Silver Metallic dizajn mu daje elegantan  izgled a tačkasta površina sa zadnje strane sprečava klizanje iz ruku. Napravljen za intenzivnu upotrebu kod kuće i u pokretu, AT300SE ima bateriju koja traje do deset sati*.

Brojne aplikacije

Toshiba AT300SE tablet podržava Android 4.1, Jelly Bean – najnoviju Android platformu koja je optimizovana za tablet računare. Video, muzički i foto fajlovi u najrazličitijim formatima mogu da se otvore i emituju bez čekanja. Brz i lak pristup portalu Toshiba Places omogućava korisnicima da odaberu zabavne sadržaje među brojnim video portalima, novinskim servisima i provajderima filmova i TV  programa na zahtev i potom razmenjuju omiljene sadržaje i komentare sa prijateljima. Ova povezana platforma na bazi klauda je već instalirana na tabletu i omogućava korisnicima da uživaju u omiljenom digitalnom materijalu sa TV-a, personalnog računara ili tableta. Isto tako, korisnici imaju direktan pristup ka više od 700.000 aplikacija i igara preko Google Play™. Za oflajn uživanje u ličnim multimedijalnim bibliotekama, Toshiba je i ovaj tablet opremila dodatnim eksternim HDD kapacitetom skadištenja preko mikro-USB porta, microSD™ ulaza za karticu sa SDHC/SDXC podrškom do 64GB i Bluetoothom® 3.0.

Izbor za korisnika

,,Mi u Toshibi smo srećni što smo sve većem broju korisnika naših tablet računara ponudili još jedan model koji će privući brojne korisnike zbog svoje cene i mogućnosti’’, kaže Endi Bejs, izvršni potpredsednik za digitalne proizvode i usluge u kompaniji Toshiba Evropa. ,, Toshiba AT300SE predstavlja dodatni model uz premijum Toshiba AT300 tablet, u popularnoj kategoriji veličine ekrana od 10,1 inča. Za korisnike koji više vole manji tablet koji staje u džep, nudimo premijum Toshiba AT270 veličine 19,6cm (7,7 inča). A kao najbolju kombinaciju modela, nedavno smo lansirali Toshiba Satellite U920t, koji se odlikuje velikim tablet ekranom od 31,8cm (12,5 inča) i snažnim i praktičnim Ultrabook™ PC uređajem koji podržava Windows 8 u jednom hibridnom kućištu.’’

TOSHIBA AT300SE

 • Android™4.1, Jelly Bean
 • LCD kapacitivnidisplej osetljiv na dodir od 25,7cm (10,1 inča), 1280 x 800, 16:10, CSV, IPS, širok ugao gledanja
 • CPU: NVIDIA® Tegra 3 procesor sa integrisanom kontrolom grafike
 • RAM: 1GB DDR3L-1333 (667 MHz)
 • eMMC: 8/16/32GB
 • Portovi i ulazi: 1x mikro-USB  , microSDTM sa SDHC/SDXC podrškom do 64GB,
 • kombinovani port za slušalice/mikrofon
 • konekcija: kombinovani WLAN/Bluetooth 3.0./GPS
 • Kamere: 3,0 megapiksela (pozadi), 1,2 megapiksela (napred)
 • Baterija: dve ćelije, 25.0Wh
 • Dimenzije: 261 x 180 x 10,5mm
 • Težina: 625g
 • Boja: srebrna sa tačkastom površinom
 • Dodatna oprema: kutija za kućište, zaštinik ekrana

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments