Home Vesti SAMSUNG ELECTRONICS DOBIO 27 NAGRADA ZA INOVACIJU NA CES 2013

SAMSUNG ELECTRONICS DOBIO 27 NAGRADA ZA INOVACIJU NA CES 2013

by Admin

Kompanija Samsung Electronics Ltd, vodeća kompanija na tržištu i nagrađivani inovator u oblasti potrošačkih elektronskih uređaja, poluprovodnika i telekomunikacija, danas je objavila da je osvojila 27 prestižnih nagrada za inovaciju na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2013. CES, najveći svetski sajam potrošačke elektronike koji svake godine organizuje Asocijacija za potrošačku elektroniku (Consumer Electronics Association® – CEA), dodelio je kompaniji Samsung 117 nagrada tokom protekle četiri godine.

Među 27 CES nagrada za 2013, Samsungu su dodeljene dve nagrade za najbolje inovacije i četiri nagrade u kategoriji Ekodizajna. Proizvode uključene u CES program za inovacije ocenjuje eminentni žiri sastavljen od nezavisnih industrijskih dizajnera, inženjera i predstavnika medija kako bi nagradili najbolja dizajnerska i inženjerska rešenja za najmodernije potrošačke elektronske uređaja u 29 kategorija.

„Samsung i dalje stvara superiorne uređaje, sadržaje i servise koji su vodeći u toj industriji“, izjavio je J. K. Kim, predsednik i izvršni direktor u kompaniji Samsung Electronics America, Inc. „Velika nam je čast što su CEA i industrija prepoznali tu našu posvećenost i raduje nas to što ćemo imati priliku da prikažemo svoje najnovije proizvodne inovacije na Međunarodnom sajmu CES 2013.“

Nagrađeni proizvodi kompanije Samsung Electronics uključuju sledeće kategorije: televizore, sisteme kućnih bioskopa, mobilne telefone, tablet računare, kućne uređaje, servere, softver i računarske komponente. Tokom Međunarodnog sajma CES 2013, koji se održava od 8. do 11. januara 2013, svi Samsungovi nagrađeni proizvodi biće izloženi na Samsungovom štandu br. 12004 u centralnom holu Kongresnog centra u Las Vegasu. Nagrađeni uređaji će biti izloženi i na događaju CES Unveiled – „Otkriveni CES“, zvaničnom medijskom događaju Međunarodnog sajma CES 2013, koji se održava od 16.00 do 19.00 u nedelju, 6. januara u svečanoj sali „Južno more“ hotela Mendelej Bej u Las Vegasu.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments