Home Vesti Lenovo predstavio nove desktop i AIO računare, budžetski orijentisani

Lenovo predstavio nove desktop i AIO računare, budžetski orijentisani

by Admin

Većina Lenovo računara, sa pojavom novoe Windows 8 platforme, je skoncentrisana na prosečne, kao i imućnije korisnike (u vidu A i B serija). Međutim, nisu zaboravili ni one kupce koji ne raspolažu velikim budžetom, a koji su hteli dobar računar sa mogućnošću podržavanja Windows 8 OS-a po nešto nižim cenama. Sa zadovoljstvom vam predstavljam nove IdeaCentre računare, odnosno Idea Centre Q190 računar. Nova verzija Q180 računara je redizajnirana, ali i nadograđena. Ovaj mini računar zadržava tankoću od 22mm bez DVD ili BluRay plejera. Sa tim dodatkom, Q190 je nešto širi, ali i dalje bude dosta tanak. Osim toga, Lenovo Q190 može imati do 8GB RAM memorije, kao i, maksimum, Core i3 procesor. On će koštati oko 350 dolara.

Osim omalenog računara, Lenovo je predstavio i novih 7 All-in-one desktop računara, koji predstavljaju, kao i Q190, novu verziju starijih računara. C240 i C245 su pravljeni da rade kao sekundarni PC jer imaju Intel Celeron procesore, AMD E2 čipove i fiksnu poziciju. Ekran na ovom računaru ima velićinu od 18,5 inča. Osim toga, AIO računari sa ekranom od 20 inča, C340 i C345, su takođe predstavljeni. Oni imaju sličan hardver kao prethodna dva, samo u većem pakovanju. Najbolji budžetski računar ove kompanije je C540, koji ima ekran veličine 23 inča i podržava, maksimum, Intel Core i3 procesor.

Pored svih ovih računara, jedini dostupni računari će biti C240 i C245. Moraćemo čekati do januara ako hoćemo da vidimo ostale računare, čija će cena biti 480 dolara (za C345) i 550 dolara (za C540). Izgleda da će svi moći da kupe tablet prikladan za njihov džep.

Hvala Lenovo :).

   

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments