Home Vesti Intel predstavio veliki broj noviteta na tradicionalnoj konferenciji Intel Channel

Intel predstavio veliki broj noviteta na tradicionalnoj konferenciji Intel Channel

by Admin

Regionalno predstavništvo kompanije Intel održalo je i ove godine konferenciju Intel Channel, najveći skup te vrste namenjen partnerima i distributerima ove kompanije koja već pet godina zvanično posluje u Srbiji. Skupu je prisustvovalo 150 partnera iz celog regiona, a prisutnima su, osim predstavnika kompanije Intel, svoje proizvode predstavili  partneri iz firmi: ASUS, Dell, Kingston, Lenovo, Microsoft i Samsung.

Pored tradicionalnih prezentacija o desktop procesorima i proizvodima za ovaj segment tržišta, predstavnici kompanije Intel govorili su i o novom konceptu prenosnih računara – Ultrabook™, servisima nove generacije Intel Anti-theft, uređajima SSD, desktop računarima All-in-One i serverskim rešenjima.

Posebnu pažnju privukli su novi modeli uređaja Ultrabook™ convertible koji imaju dvostruku funkciju i mogu biti korišćeni kao tablet i kao notebook računar u zavisnosti od trenutne potrebe korisnika.

Dobri poslovni rezultati bili su prilika i da se sa posetiocima podele informacije o globalnom poslovanju kompanije Intel i poslovanju u Srbiji i regionu zapadnog Balkana.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments