Home Vesti HTC Droid DNA konačno oficijalno predstavljen

HTC Droid DNA konačno oficijalno predstavljen

by Admin

Kao što sam obećao, doduše sa malo zakašnjenja, predstavljam HTC Droid DNA telefon, novi uređaj ove kompanije klasifikovan kao fablet. Kao što su glasine predvidele, Droid DNA ima Super LCD 3 ekran veličine 5 inča sa rezolucijom od 1,920 x 1,080 piksela, četvorojezgarnim Qualcomm Snapdragno S4 procesorom radnog takta 1,5GHz i 2GB RAM memorije da pomogne nesmetanom radu ovog fableta.

Spomenuo sam glavne specifikacije, odnosno potvrdio glasine, koje su okruživale ovaj telefon. Osim navedenih specifikacija, Droid DNA radi na Android Jelly Bean 4.2 verziji i preko te verzije OS-a presvučen je HTC Sense 4+ korisnički interfejs. Kao i svaki HTC  telefon, Droid DNA ima ugrađen Beats Audio sistem, a poseduje i 4G LTE konekciju. Zanimljivo je da je ekarn ovog fableta napravlje od ivice do ivice telefona, što nije mnogo ljudi predvidelo.

Osim tog dizajnerskog izbora, telefon ima zakrivljenu zadnju stranu, slično Sony Xperia liniji telefona, ali i ivicu okolo telefona tanku samo 5mm. Ta zakrivljena zadnja strana telefona je presvučena matiranom plastikom na kojoj ne ostaju otisci prstiju. Kamera na zadnjoj strani ima rezoluciju od 8 megapiksela, dok kamera sa prednje strane ima rezoluciju od 2,1 megapiksela.

Šta mislite o ovom telefonu?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments