Home Vesti Nexus porodica dolazi u Evropu

Nexus porodica dolazi u Evropu

by Admin

Nexus porodica napada Evropu. Danas, na Google Play radnji u Nemačkoj, će se naći sva tri nova modela Nexus porodice – LG Nexus 4, Nexus 7 i Nexus 10. Vreme dostupnosti ovih uređaja na Google Play radnju će biti rano ujutro, oko 9 sati.

Ovu vest je javio bloger Stefan Keuchel na svom Google + profilu. Zašto vam ovo govorim? Razlog je prost – Nemačka je puna gastarbajtera, naših rođaka, sestara, tetaka itd. Ako ste hteli dobar nov telefon, a ne daje vam se 600 evra na Galaxy SIII  telefon, pošaljite njima novac, oni će naručiti za vas i poslati vam na kućnu adresu. To je glavni razlog zbog kojeg ovo pišem.

Tačna cena se još ne zna, ali bi trebalo da budu sledeće, naravno u zavisnosti od interne memorije modela – LG Nexus 4 (300 – 350 evra), Google Nexus 7 (200 – 250 evra), Google Nexus 10 (500-600 evra). Primetićete da nisam ubacio cenu Nexus 7 modela sa 3G sposobnošću, koja bi trebalo da iznosi oko 300 evra. To nisam uradio zbog toga što takav uređaj još nije spreman za prodaju, ali će sigurno biti uskoro – bićete obavešteni.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments