Home Vesti Google Nexus 7 – Help me, i'm melting

Google Nexus 7 – Help me, i'm melting

by Admin

Zamislite ovo – kupite uređaj i on se nakon nekoliko dana istopi na punjaču. Bili biste besni sigurno. Znam da ja bih. Međutim, ako logično razmislite, to je možda i nije moguće. Ali, kako bi rekli preko meme stripova – F*ck logic. Upravo se ovo desilo jednom korisniku. Tablet tog korisnika se, pošto je bio na punjaču oko tri sata, istopio na istom. Tablet u pitanju je Google Nexus 7 uređaj.

Sličan incident se desio pre nekoliko meseci sa Galaxy SIII telefonom, ali je otkriveno da je u stvari korisnik kriv, jer je taj uređaj prvo bio u vodi, pa se osušio u mikrotalasnoj pećnici (koja je bila uključena dok je telefon bio unutra), a nakon toga je eksplodirao na punjaču.

Ne kažem da je korisnik kriv, ali će Google sigurno hteti da istraži ovu nesreću. U međuvremenu, taj korisnik je je dobio novi uređaj, dok je stari u laboratoriji Google-a koji pokušava da otkrije kako je ova nesreća nastala. Slika iznad ovog teksta pokazuje kako u stvari izgleda unutrašnost Nexus 7 tableta, a slika ispod kako je tablet izgledao na stolu dok se topi :).

 

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments