Home Vesti Procurela informacija o novom Sony C3602 telefonu

Procurela informacija o novom Sony C3602 telefonu

by Admin

Kao dodatak Odin i Yuga smartfonovima, izgleda da Sony sprema još neko Android iznenađenje za nas. Za sada poznat kao C3602, novi telefon Sony kompanije izgleda da je rezervisan za imućnije prosečne korisnike, barem sudeći po hardverskim i softverskim specifikacijama.

Ono što znamo, po procurelim informacijama sa NenaMark2 benchmark-a, ovaj ekran ima rezoluciju od 1,280 x 720 piksela, kao što možete videti po slici ispod. Međutim, morate znati da iako na slici piše 1,196 x 720 piksela, ali je ta razlika iskorišćena za tri dugmeta na ekranu (back, home i multitask).

Qualcomm procesor ima radni takt brzine 1,5GHz, ali se ne zna koja verzija, kao ni broj pojedinačnih jezgara. Međutim, zbog toga što piše da se koristi Adreno 225 GPU, mislim da bi ovaj telefon radi na Snapdragon S4 verziji procesora. A ono što je još bitno pomenuti jeste i to da će ovaj uređaj pokretati Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich OS.

I to su sve informacije za sada. Ne znamo kako izgleda, kad će biti dostupan i da li će uopšte biti dostupan. Čak i ako bude dostupan, sigurno neće biti do januara 2013. godine.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments