Home Vesti Sony priprema i Yuga telefon, još jedan sa 1080p rezolucijom

Sony priprema i Yuga telefon, još jedan sa 1080p rezolucijom

by Admin

Sony već uveliko priprema sledeći flagship telefon. Model, o kom smo već mnogo slušali, pod nazivom Odin je veoma zanimljiv. On bi trebalo da ima ekran sa 1080p rezolucijom (da, još jedan telefon ove rezolucije) i četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon S4 procesor. Međutim, danas počinje priča o drugom modelu koji ima naziv C6603, odnosno jednostavnije “Yuga”.

Iskreno rečeno, još se ništa ne zna oko novog Sony telefona, ali Xperia Blog sajt navodi da su sledeće informacije došle od “pouzdanog” izvora. Ok, ajde da kažem da verujem tim izvorima (pošto su uglavnom izvori u pravu), ali moram napomenuti da ne verujem potpuno (jer umeju i da pogreše). Taj izvor je izjavio da bi Yuga trebalo da poseduje dvojezgarni S4 Pro procesor sa radnim taktom od 1,5GHz, 2GB RAM memorije, ekran veličine 5 inča sa 1080p rezolucijom i kameru rezolucije 12 megapiksela.

Slike, prikazane ispod, predstavljaju legitime slike novog Yuga telefona. Iako lepo izgleda, ne smemo uzeti ove slike zdravo za gotovo. Pa čak i da su ovo slike tog telefona, dizajn, kao i softver, može doživeti promenu.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments