Home SoftveriProgrami Microsoft izjavio da će Skype zameniti Windows Live Messenger

Microsoft izjavio da će Skype zameniti Windows Live Messenger

by Admin

Windows Live Messenger, način na koji sam se dosta dugo dopisivao sa drugovima i devojkom (kao i dosta vas), ali isto tako koji dosta dugo i ne koristim, će uskoro biti ugašen. Microsoft je juče izavio da planira da zameni ovaj dosta popularan servis za još popularniji – Skype, koji je Microsof kupio prošlog maja.

Međutim, morate znati da Windows Live Messenger neće totalno nestati, već će update-om biti instaliran Skype servis. Ne morate se plašiti gubitka svih prijatelja (i kontakata) sa Windows Live Messenger-a, jer će oni i dalje biti dostupni, samo se menja servis (tj program). Pa čak i ako ti kontakti još nisu preuzeli noviju verziju ovog programa.

Jedino gde bi trebalo da još funkcioniše Windows Live Messenger, u poznatom obliku, jeste Kina. Da bi olakšala prelazak sa, svima poznatog, Windows Live Messenger-a, Microsoft će nuditi specijalne ponude kao što su popust prilikom uplaćivanja kredita.

Šta da vam kažem osim čekajte ovaj update, preuzmite ga i instalirajte noviju verziju. Jer, kao što je slučaj sa svim proizvodima, i softver zastareva.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments