AT&T objavio punu cenu Lumia 920 telefona – šta to znači za nas?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

AT&T je otkrio cene novih Windows Phone 8 telefona sa ugovorima, međutim, jedno su zaboravili spomenuti. A to su cene samo uređaja, bez ugovora. Ovaj operater je sada omogućio i kupovinu novog Nokia Lumia 920 telefona sa njihove online radnje, i bez ugovorne obaveze, za 450 dolara.

Možda je cena veća 100 dolara, koliko morate platiti uz ugovor. Ali isto tako morate znati da su cene mobilnih telefona u Americi (bez ugovora) veoma visoke, a cene najboljih Android uređaja (Galaxy SIII, Xperia S, Optimus G) nisu ispod 650 dolara.

Znam da vas ne zanimaju cene u Americi, ali jedino tako možemo nagađati cene tih uređaja kad dođu kod nas. Znači, ako Galaxy SIII ima cenu u Americi oko 650 dolara, a kod nas oko 550 evra, onda možemo očekivati cene od oko 350 evra za Nokia Lumia 920 telefon. I to je, po meni, sasvim solidna cena. Ali, ako bude veća od toga, ili približno Galaxy SIII telefonu, onda je Lumia 920 ozbiljno precenjen telefon.

4 thoughts on “AT&T objavio punu cenu Lumia 920 telefona – šta to znači za nas?

 1. waski

  samo mi objasni ovo – ” očekivati cene od oko 350 evra za Nokia Lumia 920 telefon. I to je, po meni, sasvim solidna cena. Ali, ako bude veća od toga, ili približno Galaxy SIII telefonu, onda je Lumia 920 ozbiljno precenjen telefon.” Pa ja stvarno ne mogu da vjerujem o cemu pisete,i da bude 600 eura nije precijenjen,ovaj telefon je bolji od iphone 5,glavne karakteristike su mu bolje,a to sto jos nema aplikacija kao iphone,to nije primarno,pa telefon je telefon,i zna mu se za sta sluzi. ima bolju kameru,ima bolji ekran,ima procesor koji radi na visem taktu od iphone,ima mnogo boju mapu,sjajn kvalitet izrade..a jos i phone kosta 1000 eura!!!! ????? ista prica je i samsung 3…pa daj jednom budite realni!

  Reply
  • SovaDmen Post author

   To si u pravu, telefon jeste bolji od iPhone-a, ali ja ne pričam o ceni telefona kao telefona i ne kažem da će biti precenjen, ako bude oko 600 evra. I vredi toliko, možda i više. Ja pričam o odnosu cena telefona u Americi i Srbiji. Kažem da bi bio precenjen kod nas ako bi mu cena bila slična kao Galaxy SIII telefonu, a da npr u Americi je dosta jeftiniji (450 naspram 650). O tome pričam, možda se nisam najbolje izrazio :D. Hvala što daješ svoje mišljenje 🙂

   Reply
 2. waski

  aha,ok,ok..pogresno smo se razumjeli,u pravu si sa te strane gledano 🙂 nadam se da ce biti brzo na testu kod vas,da jos bolje upoznamo ovaj telefon 🙂

  Reply
  • SovaDmen Post author

   I ja se nadam :). Potrudiću se da bude, veruj mi :). Pozz i nadam se da ćeš i dalje da pratiš Tehnoloid i da ti se sadržaj ovog sajta sviđa :D.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×