Apple je prodao 3 miliona iPad mini tableta

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Apple je danas objavio rezultate prodaje njihovih novi tablet uređaja – iPad mini i iPad 4. Tehnološki blogovi širom sveta su objavljivali da je Apple ostao bez zaliha nakon samo jednog dana dostupnosti tih uređaja. Međutim, tri dana nakon zvaničnog početka prodaje (u petak je prodaja počela), Apple je javio da je prodao neverovantih 3 miliona iPad tableta,, što je duplo više nego u prvom vikendu prodaje iPad tableta treće generacije u martu.

“Mušterije širom sveta vole iPad mini i iPad 4” rekao je Tim Cook. “Ovaj novi rekord u broju prodatih uređaja za vikend nam govori da su korisnici zadovoljni sa našim proizvodima, ali i da moramo praviti narednu količinu tableta da bi tražnja za njima bila zadovoljena.”

Iako je cena iPad mini tableta i dalje veoma visoka, tražnja za tim minijaturnim tabletima ne opada. Izgleda da se korisnicima stvarno dopada veličina iPad Mini tableta, ali i da im cena odgovara. Meni je, iskreno rečeno, veliki bezobrazluk sa Apple-ove strane da naplati toliko za te tablete. Juče sam video podatak je cena koštanja iPad mini tableta samo 188 dolara. Apple je vrlo lako mogao da, sa cenom od 250 dolara, zaradi dosta para.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×