Home Vesti Twitter priprema filtere za kameru u sklopu sopstvene aplikacije

Twitter priprema filtere za kameru u sklopu sopstvene aplikacije

by Admin

rPo najnovijim informacijama, Twitter pravi servis koji je sličan Instagram servisu, nedavno kupljenom od strane Facebook-a. Kako kaže The New York Times, kompanija iz San Franciska, na kojoj se objavljuje oko milijardu tweet-ova (cvrkuta) na svakih 48 sati, se nada da njeni korisnici neće koristiti Instagram servis za filtriranje slika, već njihove filtere. Možda je u planu Twittergram?

Već se nekoliko meseci nagađa o ovom servisu, još otkako je Facebook kupio Instagram. Međutim, predstavnici ove društvene mreže nisu govorili o tim glasinama sve do sada. Sigurno je da Twitter još nije imao u planu ovaj servis, ali zbog povećanog broja sadržaja koji dolaze sa Instagram servisa, oni će požuriti sa predstavljanjem tog novog servisa.

Ranije je rečeno da će Twitter kupiti kompaniju koja je napravila Camera+ aplikaciju, ali tiplanovi su odbačeni u korist jedinstvene Twitter aplikacije. Svi koji su koristili Instagram mogli su da vide lakoću funkcionisanja, kao i dosta lakšeg upload-ovanja slika na društvene mreže. Ako Twitter napravi dobre korake, možda će njihov servis biti popularniji od Facebook-ovog Instagram servisa. U suprotnom, uzalud će biti utrošeni dani i dani rada na novom Twitter servisu.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments