Home Vesti Verizon je dodao Nokia Lumia 822 telefon u svoju ponudu

Verizon je dodao Nokia Lumia 822 telefon u svoju ponudu

by Admin

Američki operater Verizon je jutros objavio da će ugostiti Nokia Lumia 822 telefon. Budžetski orijentisan telefon sa Windows Phone 8 OS-om je hardverom sličan sa Nokia Lumia 820 telefonom, ali i poseduje jedan izuzetak – podržava 4G LTE konekciju.

Lumia 820 je GSM verzija telefona koja će raditi na svim mrežama u svetu, ali neće biti kompatibilna sa 4G konekcijom. Osim ove karakteristike uređaji su totalno isti po hardveru. Poseduju dvojezgarni procesor jačine 1,5GHz, 1GB RAM memorije, ClearBlack LCD displej veličine 4,3 inča i rezolucije 480 x 800 piksela i 8GB interne memorije. Kamera sa zadnje strane ima rezoluciju od 8 megapiksela sa Carl Zeiss optikom koja je sposobna za snimanje u 1080p rezoluciji i prednju VGA kameru. Osim Windows Phone 8 OS-a, dobijate i Nokia aplikacije, kao što su Nokia Drive i Nokia Music.

Međutim, iako je hardveski slična, po dizajnu je različita od Lumia 820 telefona. Lumia 822 ima zaobljene ćoškove i dostupna je u samo tri boje: crna, siva i bela. Još nije potvrđeno kad će oni biti u prodaji, ali se nadam da će biti uskoro dostupna, jer bi to značilo da će biti i kod nas.

Da li ste zainteresovani za ovaj model? 🙂

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments