Home Vesti Amazon puca visoko – napada iPad Mini

Amazon puca visoko – napada iPad Mini

by Admin

Konkurencija se zaoštrava. Amazon je na svom sajtu uporedio sopstveni Kindle Fire HD tablet sa novim iPad Mini tabletom, nedavno objavljenim (pogledajte sliku iznad).

Do predstavljanja Google Nexus 7 tableta, Amazon je bio kralj tableta sa veličinom ekrana ispod 10 inča. Google je to poremetio sa Nexus 7 tabletom, a sad je iPad Mini dokrajčio to tržište i pokrenuo veliku konkurenciju. Iako Apple-ov minijaturni tablet ima dosta veću cenu i od Kindle Fire HD tableta i od Google Nexus 7 tableta, prodaje se kao vruća čokolada po hladnom zimskom danu. Celokupna količina je rasprodata nakon samo tri dana prodaje.

Amazon je uoptrebio dosta oštru taktiku. Na svom sajtu je predstavio one karakteristike Kindle Fire HD tableta koje su bolje od iPad Mini tableta, ali u prvi plan su stavili cenu tih omalenih uređaja. Iako se po ovim karakteristikama Kindle Fire čini primamljivijim tabletom, iPad Mini je po ostalim karakteristikama mnogo bolji. Ali pošto sad dolazi sezona kupovine, videćemo kako će se koji tablet prodavati. Moje lično mišljenje je da će Google Nexus 7 tablet sa 32GB interne memorije biti najprodavaniji tablet, ali ne otpisujem ni ova dva tableta – Kindle Fire HD i iPad Mini.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments