Home Vesti Misteriozni telefon bi mogao biti Huawei Ascend W2 telefon

Misteriozni telefon bi mogao biti Huawei Ascend W2 telefon

by Admin

Već smo čuli informacije o Ascend W1 telefonu, prvom budžetsko orijentisanom Huawei Windows Phone 8 telefonu. Međutim, osim budžetskog, mora postojati premium telefon, zar ne? O tome je danas reč.

Slika, koju vidite iznad, je slika “mogućeg” premium modela Huawe kompanije. Ako ćemo krenuti od imena Ascend W1, premium model bi mogao biti nazvan W2. Kao što možete videti, prednja strana telefona izgleda kao i Ascend W1, ali je zadnja strana dosta drugačija. Umesto kamere na sredini telefona, sada se ona nalazi u gornjem levom ćošku, dok se zuvčnik nalazi u gornjem desnom ćošku.

Ono što me najviše buni jeste odsustvo Huawei logo-a. Ništa na ovom uređaju ne govori da je ovo telefon Huawei kompanije, osim sličnosti prednje strane sa Ascend W1 telefonom. Isto tako, i da je ovo stvarno Huawei Windows Phone 8 telefon, možda je samo prototip koji nikad neće videti svetlost dana. A možda uopšte nije Huawei telefon.

Sve je ovo pod znakom pitanja, ali ako slika stvarno prikazuje Huawei Ascend W2, moram reći da sam razočaran. Uopšte mi se ne sviđa zadnji deo telefona.

A vama?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments