Home Vesti Procurele cene HTC Windows Phone 8 telefona

Procurele cene HTC Windows Phone 8 telefona

by Admin

Juče je Best Buy omogućio narudžbinu novih Windows Phone 8 telefona. Nakon velike medijske pažnje, ti telefoni su skinuti sa sajta Best Buy kao telefoni dostupni za narudžbinu. Najzanimljivija je bila cena, koja je prvi put izražena za ta dva modela – Nokia Lumia 920 i HTC 8X.

Međutim danas još informacija oko Windows Phone 8 telefona. Engleski lanac prodavnica, Clove, je omogućio narudžbinu HTC 8X i HTC 8S telefona. Oni će HTC 8X imati u zalihama odmah po predstavljanju Windows Phone 8 OS-a (29. oktobra), a slabija verzija HTC 8S će biti dostupna 15. novembra. Ali, znate koja je razlika između jučerašnje i današnje vesti? Jučerašnja vest je sadržala cene uz ugovor (150 dolara za Lumia 920, a 100 dolara za HTC 8X), dok je Clove stavio maloprodajne cene – 400 evra za HTC 8X i 225 evra za HTC 8S.

To bi trebalo da vam pruži neku generalnu ideju o cenovniku ovih telefona kod nas. Pretpostavljam da će se HTC 8S kod nas koštati do 300 evra, HTC 8X do 500, ali se plašim da će Nokia Lumia 920 koštati preko 500 evra. Ako je tako, slabo ko će kod nas kupiti taj telefon, iako ima karakteristike kakve ima.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments