Home Vesti Očiglednije od ovoga ne može biti

Očiglednije od ovoga ne može biti

by Admin

E ovo vredi pročitati, verujte mi. Da li ste nekad izašli iz radnje, a niste dobili ono što ste tražili? Npr, kupite šećer u pakovanju od kilogram, a u toj ambalaži je so. Jednom čoveku iz Australije se desilo baš to. Pošto je ovo tehnološki portal, ne pričam o šećeru. Ali se ova priča odnosi na tablet – Google Nexus 7 tablet. Naime, jedan Australijanac je ušao u radnju da kupi Google Nexus 7 tablet od 8GB. I šta mu se desilo?

Kad je došao kući, otpakovao i krenuo da istražuje svoj novi tablet. Ubacivao je aplikacije i nekoliko slika, a pošto je to tablet od 8GB, hteo je da vidi koliko mu je još memorije preostalo. Kad je video, nije se mogao načuditi. On je dobio Nexus 7 tablet sa 32GB interne memorije. Što li se to meni nikad ne desi :)? Mada, ovo može biti namerna zamena koju je Google sam odobrio, čisto da nam zagolicaju maštu. Nikad se ne zna, postoje razni marketinški trikovi.

Ali osim toga što su se prevarili, ovo je jasan znak da se nova verzija već nalazi u radnjama i da je još malo spremna za prodaju. Pogledajte sliku ispod i sami se uverite :).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments