Home Vesti Microsoft smartfon je već u test fazi

Microsoft smartfon je već u test fazi

by Admin

Uprkos odličnim Windows Phone 8 telefonima koji dolaze u novembru, Microsoft će ipak ući na tržište mobilnih telefona sa sopstvenim smartfonom. Kompanija iz Redmonda je dala dosta vremena drugim kompanijama da popularizuju njihov operativni sistem, ali po mišljenju Microsoft-a, to nije dovoljno. Tako da će ova kompanija pokušati da napravi bolji posao.

Kao što ova kompanija to radi sa tabletima, tj Surface tabletom, tako će i uraditi sa telefonima. Po najnovijim informacijama, Microsoft će predstaviti uređaj koji nije ni nalik ostalim “klasičnim” telefonima. Izvor WPCentral sajta kažu da Microsoft telefon je već u test fazi i da ima “jedinstven” dizajn, ali nije širio priču dalje.

Da podsetim, kada je Microsoft predstavio Surface tablete, dosta se proizvođača žalilo na tu odluku. Plašim se da će, ako Microsoft predstavi svoj telefon, uništiti odnose sa ostalim kompanijama, a pogotovo sa Nokia-om sa kojom imaju dosta dobre odnose i koja zavisi od tog partnerstva.

Ipak mislim da predstavljanje njihovog novog telefona čuvaju kao rezervni plan, ukoliko prodaja WP uređaja bude loša ili ukoliko WP OS bude mnogo zaostajao za Androidom.

Šta vi mislite? Da li će Microsoft izbaciti svoj smartfon?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments