Jelly Bean dostupan u Poljskoj na SG SIII

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Ukoliko ste kupili novi Samsung Galaxy SIII telefon, možete biti zadovoljni, jer ćete uskoro dobiti novu verziju Androida – Jelly Bean 4.1.1. U Poljskoj je ovaj update već dostupan preko Samsung Kies aplikacije za Mac i Windows računare, ali, nažalost, može proći i nekoliko nedelja dok ovaj update ne dođe u ostale zemlje.

Ova informacija je prvi put primećena na XDA Developers forumu, koji je izbacio sliku, koju vidite iznad ovog teksta. Na toj slici se vidi da je on update-ovao svoj Galaxy SIII uređaj na novu verziju Androida. Osim boljih performansi, nova verzija Android softvera uvodi još novina, kao što su Google Now, novu pretragu, nove notifikacije i nove verzije Samsung aplikacija.

Međutim, morate imati na umu da, ako ste kupili telefon kod operatera, će update na Jelly Bean doći kasnije. Ovaj update je verovatno dostupan samo na otključane verzije Galaxy SIII telefona. Jeste da ćete se načekati nekih mesec dva, ali barem imajte na umu da ćete sigurno dobiti ovaj update.

Samsung je prethodno objavio koji će telefoni i tableti dobiti novi Jelly Bean update. Telefoni iz te kategorije su: Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy S Advance, Galaxy S II LTE, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini 2 i Galaxy S Duos, a što se tiče tableta, Galaxy Tab 2 7.0, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy Tab 2 10.1 i Galaxy Note 10.1 bi trebalo da dobiju ovaj update.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×