Home Vesti ZTE Blade III će uskoro biti dostupan u Evropi

ZTE Blade III će uskoro biti dostupan u Evropi

by Admin

Već smo čuli dosta informacija (uglavnom glasina) o novom ZTE Blade III telefonu, ali sada smo čuli i oficijalne informacije jer je ZTE konačno predstavio ovaj telefon. Novi budžetski telefon radi na Android Ice Cream Sandwich platformi.

Što se tiče daljih specifikacije, on ima ekran veličine 4 inča sa rezolucijom od 480 x 800 piksela i sa 262k boja, jednojezgarni Qualcomm procesor ograničen na 1GHz i 512MB RAM memorije. Kad uzmete ovaj telefon u ruke, videćete da ima 4 kapacitivna dugmeta kao što imaju Gingerbread uređaji. Zbog čega se ZTE na to odlučio, ne znam, ali dobro. Interna memorija je dovoljna i pruža 4GB prostora na koje možete skladištiti multimedijalni sadržaj.

Ukoliko vam ovo nije dovoljno, možete memoriju dalje proširiti sa microSD memorijskom karticom do najviše 32GB. Postoji samo jedna kamera (zadnja) sa autofokusom i ona ima rezoluciju od 5 megapiksela.

ZTE Blade III će prvo biti dostupan u Švedskoj i Finskoj za cenu od oko 230 dolara, a nakon toga u Evropi i u svetu.

 

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

3 Komentari
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
dcvetkovic
dcvetkovic

da li je mnogo velika razlika izmedju single core i dual core procesora,i koje su mane singlecora za ovaj telefon ili uopste? hvala 🙂

dcvetkovic
dcvetkovic

jeste 😀 hvala puno 🙂