Home Vesti Motorola predstavila nova tri telefona – Droid RAZR HD, RAZR M i Droid RAZR Maxx HD

Motorola predstavila nova tri telefona – Droid RAZR HD, RAZR M i Droid RAZR Maxx HD

by Admin

Danas je dan velikih otkrivanja, jer je Nokia objavila nove Lumia telefone, Microsft objavio svoj novi OS, a Motorola izbacila tri telefona. Motorola Droid RAZR HD, Motorola RAZR M 4G LTE i Motorola Droid RAZR Maxx HD.

Da počnem od prvog telefona. Motorola je prvo izbacila novi Droid RAZR HD telefon i dodala je tom nazivu i HD, jer ekran novog telefona kompanije Motorola ima veću, 720p rezoluciju. Osim poboljšanog ekrana, tu je i Android Ice Cream Sandwich operativni sistem, ekran veličine 4,7 inča sa pomenutom rezolucijom, dvojezgarni Snapdragon S4 procesor ograničen na 1,5GHz, kameru od 8 megapiksela, NFC i bateriju kapaciteta 2,500mAh.

Novi Motorola Droid RAZR telefon je i dizajnom drugačiji od prethodnika. Kevlar se, isto kao i na prethodnom modelu, nalazi sa zadnje strane, ali je sada potpuno obavio zadnju stranu, a ne samo deo. A sa prednje strane ekran se, kao što se i sumnjalo, proteže od ivice do ivice telefona. Širok je 67,7 mm, visok 131,9mm i veoma tanak (nije rečeno koliko). Nije rečena cena, ali će sigurno doći pre praznika, kako su ljudi iz Motorole rekli.

Motorola RAZR M LTE telefon je nešto drugačiji od svog većeg brata, jer je ekran drugačiji od njegovog velikog brata, odnosno ima Super AMOLED ekran sa Gorila staklom veličine 4,3 inča i qHD rezoluciju od 960 x 540 piksela. Napravljen je od istih materijala kao i Droid RAZR HD i slične karakteristike.

 

Od ostalih specifikacija, ovaj telefon poseduje dvojezgarni Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 procesor sa 1GB RAM memorije i 8GB interne memorije. Kamera je rezolucije 8 megapiksela koja je u mogućnosti da snima 1080p video, a prednja kamera je veoma dobra jer ima rezoluciju od 3 megapiksela. Kao i na prethodnom telefonu, RAZR M pokreće Android Ice Cream Sandwich OS i ima NFC, ali za razliku od Droid RAZR HD i Droid RAZR HD Maxx telefona, ovaj će biti dostupan za nedelju dana i imaće cenu od 99 dolara.

Motorola Droid RAZR Maxx  HD je telefon koji je po specifikacija isti kao i Droid RAZR HD, ali ima mnogo bolju i jaču bateriju. Ta baterija može da izdži 27 sati puštanja muzike preko LTE mreže (preko YouTube servisa, npr).

Ukoliko hoćete da vidite ceo snima Motorola-inog predstavljanja novih telefona, pogledajte snimak ispod koji traje nešto manje od sat vremena.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments