Novi HTC telefon će se ipak zvati Desire X

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

HTC je nastupio danas na IFA sajmu elektronike u Berlinu i prikazao najnoviji dotatak Desire liniji telefona – Desire X. Očekivali smo objavu ovog telefona, ali kao HTC Proto. Međutim pre nekoliko dana je procurela informacija da će se novi HTC telefon zvati Desire X. Desire X ima Super LCD ekran veličine 4 inča sa rezolucijom od 480 x 800 piksela. Procesor koji pokreće novi telefon HTC-a je dvojezgarni Snapdragon S4 procesor iz Qualcomm kompanije i doći će sa Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich OS-om.

Kao i svi novi telefoni iz tajvanske kompanije, i ovaj će doći sa Beats Audio tehnologijom i sa Sense 4.0 korisničkim interfejsom. RAM memorija je nešto veća od minimalne koja može da podrži ICS, ali je nešto manja od standardne memorije od 1GB, odnosno iznosi 786MB RAM memorije. Interna memorija od 4GB nije velika, ali se može proširiti sa memorijskom microSD karticom kapaciteta do 32GB. Osim te memorije, dobijate i 25GB prostora na Dropbox-u na dve godine.

Ono što je velika mana ovog uređaja jeste to da ne postoji prednja kamera, dok je zadnja rezolucije 5 megapiksela. Ona ima blic, sposbnost slikanja HDR slika i snimanja u 720p rezoluciji. Doći će na Evropsko i Azijsko tržište sledećeg meseca.

Da li vam ove specifikacije odgovaraju?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×