Home Vesti Archos predstavio GamePad 7 tablet

Archos predstavio GamePad 7 tablet

by Admin

Tablet, koji su okoreli igrači Android igara čekali, konačno je predstavljen. I to od Archos kompanije. Tablet se zove GamePad 7 i najveća njegova prednost nad ostalim tabletima jeste ta što sa strana ekrana ima fizičku dugmad koja se koriste pri igranju igara. Po dizajnu podseća na PS Vita igračku konzolu, ali za razliku od ove igračke konzole, jeftinija je, radi na Android platformi i ima sve prednosti koje običan tablet od 7 inča ima nad PS Vita konzolom – kao što je veći izbor jeftinijih igara.

Ovaj GamePad je Archos danas predstavio na IFA sajmu. Specifikacije su mu impresivne, jer ima procesor klokovan na 1,5GHz, Mali 400MP četvorojezgarni GPU i, za razliku od prethodnih tableta ove kompanije, pun pristup Google Play radnji.

Ovaj uređaj će sigurno postati popularan među casual igračima, jer daje mnogo novih opcija i olakšanja prilikom igranja igara kao što su: PES 2011/2012, auto trke, FPS igre itd. Virtuelne kontrole su dobre, ali fizičke kontrole su, po mom mišljenju, mnogo bolje. Ovo je Archos rekao prilikom predstavljanja ovog tableta:

Do sada, tableti su pružali gejmerima virtualne kontrole koje su lošijeg odaziva, što je pružalo nizak nivo uživanja prilikom igranja igara. Tableti su dosta popularni i mogu se koristiti i za zabavu i za posao, ali na tržištu mora postojati i tablet koji bi gejmerima pružao bolje iskustvo prilikom korišćenja.

Ono što je najbolje jeste cena koja iznosi oko 210 dolara i biće dostupna već u oktobru. Ovaj uređaj dosta manje košta nego PS Vita ili Nitendo 3DS.

Da li biste i vi kupili ovaj uređaj?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments