Nokia organizuje PureView takmičenje gde možete osvojiti Nokia PureView 808 smartfon

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Ako ste gledali novi Nokia PureView 808 telefon sa željom da ga isprobate, evo ga i način na koji to možete uradti, ali ga isto tako možete i osvojiti. Nokia ovog leta organizuje „Nokia 808 PureView“ takmičenje i radionicu u Srbiji. Svi oni koji vole da prave fotografije, da snimaju i hoće da pokažu to umeće, mogu se takmičiti i osvojiti ovaj telefon.

Od ponedeljka (tj danas) 16. jula pa sve do 20. avgusta, svi zainteresovani mogu poslati do 3 najbolje fotografije koje su napravili, a na kojoj su glavna tema bili ljudi ili svoj video materijal do ukupnog trajanja od 2 minuta i prijaviti se na takmičenje. Ove fotografije se primaju preko Nokia Facebook stranice.

Svi primljeni radovi će biti dostupni za glasanje i komentarisanje tokom 4 nedelje. Nakon tog roka, Igor Vuković, direktor fotografije napraviće uži izbor učesnika koji će biti pozvani u Nokia PureView radionicu gde će dobiti instrukcije za drugi krug takmičenja.

Učesnici radionice će pod Igorovim vođstvom, napraviti set fotografija i snimaka koje će se takmičiti i biti rangirani na isti način kao i slike iz prvog kruga – kroz lajkove i komentare. Najbolji će osvojiti Nokia 808 PureView telefon, dok će ostali učesnici drugog kruga dobiti utešne, ali specijalne, Nokia nagrade. Ukoliko hoćete da saznate više o kameri, koja je glavni adut Nokia 808 PureView telefona, pogledajte ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×