iPhone 5 u proizvodnji

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Nova glasina koja kruži internetom jeste da će Apple izbaciti novi iPhone u septembru, ili čak u oktobru. Kako kaže Japanski blog Macotakara, dobijene su pouzdane informacije, iz Apple-ovog lanca dobavljača, da se telefon već uveliko proizvodi. Ovo sve potvrđuje ono što je Wall Street Journal skro tvrdio, tj da proizvodnja novog iPhone 5 telefona samo što nije počela.

Bilo je reči da će novi iPhone izaći već 7. avgusta, ali je najverovatnije da neće tako rano izaći. Apple voli da, pre nego što objavi telefon, obezbedi zalihe novog telefona i da te zalihe budu dovoljne za veliku masu ljudi.

Ovaj Japanski blog je već predvideo u januaru da je novi iPad u proizvodnji, a on je predstavljen u martu. Što znači da Apple-u treba nekih dva meseca da obezbede potrebnu količnu uređaja. Ukoliko primenimo taj trend na iPhone 5, to znači da će on biti predstavljen negde u septembru.

Bliži se taj dan kad će Apple izbaciti svoj novi telefon i potrebna je samo potvrda Tim Cook-a. Apple mora da nadmaši sebe, ukoliko hoće da njihov novi telefon bude bolji nego novi Samsung Galaxy S3 telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×