Plemenit gest Nokia-e i Microsoft-a

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Evo jedna zanimljivost koja se dogodila u Americi. Nokia je nedavno sklopila partnerstvo sa AT&T, operaterom koji je baziran samo u Americi. Ali je i Microsoft bio vredan, jer su sklopili ugovor sa Seton Hall univerzitetom da pokloni svim brucošima Nokia Lumia 900 telefon.  Da dobro ste čuli, besplatan Nokia Lumia 900 telefon, trenutno najbolji Windows Phone telefon na tržištu. Za ovaj gest je delom zaslužan i računarski centar ovog univerziteta, koji se trudi da pruži svojim studentima pristup mobilnoj tehnologiji još od 1997. godine.  A ja na fakultetu nemam ni računarski centar.

David Midleton, direktor centra za mobilni razvoj i inovacije je rekao da Nokia ima dugu istoriju inovacija i njihovo partnerstvo sa Microsoft-om im omogućava da olakšajju rad studentima, kao i da im pruže glavne akademske resurse za njihov dalji razvoj. A pomoćnik zamenika direktora tog univeritata je rekao da poklanjanjem Nokia Lumia 900 smartfona, ovaj univerzitet može proširiti već postojeće Microsoft Windows usluge.

Uz ovaj telefon, klasa 2016. godine će imati pristup i SHUmobile, aplikaciji koja daje sve informacije o univerzitetu. To je sjajan način kako da počnete vaše školovanje. Mislim da bi svaki univerzitet trebao da se ugleda na ovaj, pa čak i naši fakulteti, koji samo uzimaju, a retko šta dobro pružaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×