Home Vesti HTC objavio novi telefon

HTC objavio novi telefon

by Admin

Konačno prestajem da smaram sa nekim pouzdanim i nepouzdanim izvorima koji govore o novom HTC Golf telefonu, jer je sam HTC zvanično objavio novi telefon, ali izbacio i sliku tog telefona (pogledajte sliku iznad ovog teksta, ali i u tekstu). Pričao sam već o specifikacijama, ali neke nisu bile dobre. Ovaj uređaj liči na umanjenu verziju svog HTC  One X telefona, međutim nedostaje mu dosta karakteristika, ali opet je ovaj telefon dosta dobar da bi prošao neopaženo.

Pored toga što ima ekran veličine 3,5 inča i displej od 320 x 480 piksela, HTC Wildfire C, tj HTC Golf, ima kameru od 5 megapiksela (rekao sam da ima 3 megapiksela, što nije istina). Ima i Beats audio tehnologiju, kao i Android ICS OS sa Sense 4.0 UI presvučen preko ovog novog Android OS-a. Ovo je jedan od najjeftinijih ICS telefona, što ga čini veoma primamljivim.

HTC još nije rekao koji je procesor, ali bi trebao da bude od oko 600 do oko 800MHz, jer je potrebna brzina da bi ovaj telefon podržao novi Android OS. Isto tako ima i 4GB interne memorije, što bi trebalo da bude dosta za prosečnog korisnika, ali ima i mesto za microSD memorijsku karticu. Međutim, iako će ovaj telefon imati Android ICS, kao i HTC Sense 4.0, neće imati sve karakteristike koje se nalaze u novom HTC One X telefonu (i uopšte u HTC One liniji). Ne znamo koje su te karakteristike, ali imajte ovo na umu.

Ovaj uređaj će prvo izaći u Velikoj Britaniji i biće dostupan za oko 170 funti za prepaid opciju (a to je otprilike oko 210-220 evra ). Da li bi ste i vi kupili ovaj telefon? Iskreno rečeno, dosta je povoljan, ali pogledajte i telefon Huawei Ascend G300 u našem Vip operateru (oko 7,000 RSD sa Vip sigurica 1000 tarifom, a ima jači procesor, veći ekran, veću rezoluciju i dobja update na ICS krajem leta).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments